Connect with us

STORY

Εθνική Λερναία Ύδρα

Published

on

Μία σύγχρονη μπασκετική Λερναία Ύδρα θυμίζει η Εθνική ομάδα των εφήβων. Κάθε μέρα και ανάλογα με τον αντίπαλο, ένας διαφορετικός παίκτης βγαίνει μπροστά και τραβάει κουπί στο σκοράρισμα.

Κόντρα στο Μαυροβούνιο, ο Γιώργος Τσαλμπούρης έκανε πάρτι κάτω από τα καλάθια με 16 πόντους και οδήγησε την ελληνική ομάδα στη νίκη με 57-72! Έτσι, οι έφηβοι του Ηλία Παπαθεοδώρου συνεχίζουν στη διοργάνωση και ετοιμάζονται για τα χιαστί με στόχο την άνοδό τους στο βάθρο, μιας και απέδειξαν ότι μπορούν να κάμψουν την αντίσταση οποιασδήποτε ομάδας. Ακόμα και στις ήττες από την Τουρκία και τη Σερβία, άλλωστε, η παρέα του Δημήτρη Σταμάτη και του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου απέδειξε ότι μόνο από τη δική της απόδοση εξαρτάται το τελικό αποτέλεσμα.
Μαυροβούνιο Άντελιτς 2, Γέλοβατς, Τσβόροβιτς, Κρινοκάπιτς 3, Ραντούβιτς 4, Χατζιμπέγκιτς 3, Πόποβιτς 17, Μπάτσοβιτς 14, Νίκολιτς 3, Ίλιτς 6, Ντόζιτς 5, Κνέζεβιτς
Ελλάδα Τολιόπουλος 0, Κόνιαρης 3, Κώττας 4, Οικονομόπουλος, Μήτογλου 9, Μουράτος 2, Σκουλίδας, Τσαλμπούρης 16, Μπιλής 2, Σταμάτης 15, Παπαγιάννης 6, Χαραλαμπόπουλος 15 (15 ριμπάουντ)

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/