Connect with us

ΝΑΝΖΙΝ 2014

Εμεινε εκτός ο Χρήστου

Published

on

Τρίτη και φαρμακερή για τον Απόστολο Χρήστου που έμεινε εκτός τελικό στα 200μ. ύπτιο των Ολυμπιακών Αγώνων νεότητας του Νανζίν.

Ο 17χρονος Έλληνας Ολυμπιονίκης, στην τρίτη προκριματική σειρά με χρόνο 2:04.45 μένοντας μακρία από την επίδοση με την οποία ταξίδεψε στην Κίνα (2:00.91) τερμάτισε στην τέταρτη θέση και συνολικά ήταν 13ος από τους συμμετέχοντες στα 200μ. ύπτιο. Στη 13:05 θα αγωνιστεί στον μικρό τελικό.
Όπως και να έχει, η παρουσία του Χρήστους στους Αγώνες νεότητας κρίνεται άκρως επιτυχημένη καθώς θα επιστρέψει στην Ελλάδα έχοντας στις αποσκευές του ένα αργυρό μετάλλιο.

Ποδηλασία
Ολοκληρώθηκαν οι προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών και στην ποδηλασία. Στο αγώνισμα του δρόμου, ο Νίκος Ζεγκλής κατετάγει 32ος με χρόνο 1:37.35 και ο Στέφανος Βασιλαντωνάκης 44ος με χρόνο 1:38.14. Στην τελική κατάταξη του ομαδικού και μετά και την ολοκλήρωση όλων των αγωνισμάτων (ορεινή ποδηλασία, BMX και ποδηλασία δρόμου) η ελληνική ομάδα κατέλαβε την 26η θέση μεταξύ 32 χωρών. Νικήτρια ήταν η ομάδα της Κολομβίας με τους Μπράντον Σμιθ Ριβέρα Βάργκας και Τζον Άντερσον Ροντρίγκεζ Σαλαζάρ. Στη δεύτερη θέση η Δανία με τους Ράσμους Νίλσεν Σάλινγκ και Μίκελ Φρόλιχ Χονόρε και τρίτη η ομάδα της Ολλανδίας με τους Νικ Κίμαν και Βίμπε Σόλτεν.

Ιστιοπλοΐα
Δεν ξεκίνησαν στην ώρας τους οι ιστιοδρομίες της κατηγορίας Byte CII στην οποία συμμετέχει ο Γιώργος Παπαδόπουλος Κουκλάκης, λόγω καιρού. Οι κριτές έχουν τους αθλητές στην αναμονή μέχρι οι καιρικές συνθήκες να επιτρέψουν τη διεξαγωγή των τριών προγραμματισμών ιστιοδρομιών.

Στίβος
Η ελληνική παρουσία σήμερα, θα ολοκληρωθεί με τη συμμετοχή δύο αθλητών στο στίβο. Ο Γιώργος Τριανταφύλλου στις 14:00 το μεσημέρι θα αγωνιστεί στον προκριματικό του επί κοντώ και με φετινή επίδοση 4.95μ. που είναι η 5η καλύτερη από όλους όσοι συμμετέχουν έχει ελπίδες για πρόκριση στον τελικό.
Λίγη ώρα αργότερα (15:25), θα ξεκινήσει και η Κωνσταντίνα Ρωμαίου στο άλμα τριπλούν. Η Κερκυραία άλτρια έχει φέτος 12.70μ. που είναι η 9η επίδοση από όλες τις συμμετέχουσες.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/