Connect with us

STORY

Αισιόδοξο φινάλε

Published

on

Με θετικό πρόσημο έπεσε για τα ελληνικά κουπιά η αυλαία της εξαιρετικά επιτυχημένης δεύτερης ημέρας του παγκόσμιου πρωταθλήματος κωπηλασίας Νέων στο Βαρέζε, με τη Σοφία Ασουμανάκη να τερματίζει τέταρτη στην 1η σειρά του σκιφ των γυναικών, και να οδηγείται στα αυριανά ρεπεσάζ.

του Νίκου Κούδα
[email protected]
follow me @nkoudas

Το έργο της νεαρής κωπηλάτριας του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών, που σημείωσε επίδοση 08:16.51, ήταν εξαρχής δύσκολο, καθώς στο συγκεκριμένο αγώνισμα μόνο η πρώτη αθλήτρια της κάθε κούρσας θα έπαιρνε απευθείας την πρόκριση για την επόμενη φάση. Αυτή έμελλε τελικά να είναι η εξαιρετική Βρετανίδα Τζέσικα Λέιντεν που τερμάτισε πρώτη με χρόνο 07:58.84, αφήνοντας πίσω της τη δεύτερη Έλζα Γκούλμπε από τη Λετονία (08:00.50) και την τρίτη Άνα Στούρε από τη Νορβηγία (08:14.10).
Η Ασουμανάκη θα έχει τη δεύτερη ευκαιρία της για πρόκριση την Παρασκευή (25/7, από τις 13:11 ώρα Ελλάδας), ελπίζοντας να γίνει η έκτη ελληνική συμμετοχή που θα λάβει μέρος σε προημιτελικό ή ημιτελικό μετά τους Σπύρο Γιάνναρο, Διονύση Αγγελόπουλο, Κατερίνα Νικολαϊδου, καθώς και τα δίδυμα των Κωνσταντίνου Χρηστομάνου-Απόστολου Λαμπρίδη και Αμαλίας Τσιάβου-Μαρίας Πέργουλη.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/