Connect with us

STORY

Το ρεκόρ της Μπάρτσα

Published

on

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να ολοκληρώνει τη μεταγραφή των 100.000.000 ευρώ, η Μπαρτσελόνα όμως έγινε η πρώτη ομάδα που έφτασε τους 1.000.000 συνδρομητές στο κανάλι της που φιλοξενείται στο youtube.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Μόνο το 2013, περισσότεροι από 447.000 ήταν οι νέοι συνδρομητές στο κανάλι των Καταλανών, σχεδόν το 50% του συνολικού αριθμού, με τον Ιούνιο του 2012 να είναι ο πιο πετυχημένος μήνας, έχοντας συνολικά 11,7 εκατομμύρια views.
Το κανάλι της Μπάρτσα στο youtube, δημιουργήθηκε το 2006 και από τότε έχουν ανεβεί περισσότερα από 5.500 βίντεο, με περισσότερα από 15.000.000 λεπτά οπτικού υλικού. Αυτά τα νούμερα, έχουν χαρίσει στο κανάλι των Καταλανών, τον τίτλο του πιο πετυχημένου αθλητικού καναλιού στην Ισπανια.

Όταν τον Ιουίνιο ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Βραζιλιάνου Νεϊμάρ από τη Σάντος, περισσότερα από 2,4 εκατομμύρια ήταν τα χτυπήματα στο συγκεκριμένο βίντεο, καθιστώντας το, το τρίτο πιο δημοφιλές. Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το “Camp Nou tribute to Pep Guardiola” το οποίο έχει φτάσει τα 2.7 εκατομμύρια χτυπήματα.

Να σημειωθεί πως σε ολόκληρη την αθλητική κοινότητα του youtube, μόνο το ΝΒΑ διαθέτει περισσότερους συνδρομητές από την Μπαρτσελόνα. Εκπροσωπώντας όμως 30 ομάδες, στις οποίες αγωνίζονται μερικοί από τους δημοφιλέστερους αθλητές του πλανήτη.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/