Connect with us

STORY

Οι κορυφαίοι στο Λουτράκι

Published

on

Το Λουτράκι είναι πανέτοιμο για να φιλοξενήσει μία σπουδαία διοργάνωση του τριάθλου. Το ευρωπαϊκό κύπελλο και μεσογειακό πρωτάθλημα θα φέρει στη χώρα κορυφαία ονόματα του αθλήματος.

του Άκη Ιωακείμογλου
[email protected]

Το ευρωπαϊκό κύπελλο και μεσογειακό πρωτάθλημα είναι διοργάνωση που συγκαταλέγεται στο καλεντάρι της παγκόσμιας ομοσπονδίας τριάθλου. Πρόκειται για βαθμολογούμενη διοργάνωση, που έχει χρηματικά έπαθλα για τους νικητές και φιλοξενείται σε μία από τις πιο όμορφες λουτροπόλεις της Ελλάδας. Όλοι αυτοί οι λόγοι είναι αρκετοί για να φέρουν στις 19 Οκτωβρίου στο Λουτράκι κορυφαία ονόματα του αθλήματος.
Είναι η πρώτη φορά που συγκεκριμένη διοργάνωση φιλοξενείται στην Ελλάδα και θα συμμετάσχουν πάνω από 200 αθλητές και αθλήτριες από 30 χώρες. Το ευρωπαϊκό κύπελλο και μεσογειακό πρωτάθλημα τελεί υπό την αιγίδα της Μεσογειακής Ομοσπονδίας Τριάθλου (MTF) πρόεδρος της οποίας είναι ο Γιώργος Γερόλυμπος, πρόεδρος και της ελληνικής ομοσπονδίας. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 9:30 με την κολύμβηση. Θα ακολουθήσει η ποδηλασία στη κεντρική λεωφόρο του Λουτρακίου συνολικής απόστασης 20.1 χιλιομέτρων και θα ολοκληρωθεί με τον αγώνα δρόμου (5χλμ.) που θα τερματίσει περίπου 2.5-3 ώρες αργότερα στη κεντρική πλατεία της Κορίνθου.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/