Connect with us

STORY

Θορυβώδης Αντετοκούνμπο

Published

on

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε θέμα και στο Grantland, μια από τις κορυφαίες μπασκετικές ιστοσελίδες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όχι τόσο γιατί θα είναι ο νεαρότερος σε ηλικία παίκτης στο ΝΒΑ αυτή τη σεζόν, αλλά γιατί είναι ο παίκτης που έχει κάνει τον μεγαλύτερο… θόρυθο στην διάρκεια της προετοιμασίας των ομάδων του ΝΒΑ.

του Γιώργου Συρίδη
[email protected]
follow me @GeoS31178

Ο Άντριου Σαρπ, έκανε αφιέρωμα στον 19χρονο φόργουορντ των Μπακς, τον οποίο αποκαλούν όλοι Greek Freak στο ΝΒΑ, γιατί πραγματικά είναι ένα πρωτόπυπο μπασκετικό μίγμα ο παίκτης που έμαθε το μπάσκετ στις γειτονιές του Ζωγράφου στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τον Σαρπ ο Αντετοκούνμπο καλείται να σώσει το μπάσκετ στο Γουϊσκόνσιν, την πολιτεία που έχει πρωτεύουσα το Μιλγουόκι. “Μιλάμε για τον Γιάννη Αντετοκούμπνο. Θα παρατηρήσετε πως το όνομά του διαφορετικά προφερόταν τον Ιούνιο, διαφορετικά τώρα. Είναι σχετικά απίθανο για έναν παίκτη να βγει από το… πουθενά, αλλά αυτό ακριβώς συνέβη εδώ”, αναφέρει ο Σαρπ στο Grantland.
Οι οπαδοί των Μπακς δεν είχαν λόγο να είναι ενθουσιασμένοι από την εποχή του Σαμ Κασέλ και του Γκλεν Ρόμπινσον, αλλά τώρα έχουν. Την ώρα που ο Άνταμ Σίλβερ, νέος κομισάριος του ΝΒΑ, απαιτεί από το Μιλγουόκι να κατασκευάσει νέο γήπεδο, αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να φύγουν οι Μπακς από εκεί, υπάρχει ελπίδα στον πάγκο της ομάδας λόγω του Αντετοκούνμπο.

Σύμφωνα με το άρθρο ο Αντετοκούνμπο έχει ξεπεράσει τις αρχικές προσδοκίες όλων. “Υπάρχουν πραγματικές φάσεις του παιδιού που δεν τον υπολόγιζε κανείς να κάνει βήμα στο ΝΒΑ τα επόμενα τρία χρόνια. Οι παίκτες του ΝΒΑ είναι εντυπωσιασμένοι…”, έγραψε μεταξύ άλλων ο Σαρπ.
Αυτό που κάνει εντύπωση σε όλο το ΝΒΑ είναι τα χέρια του Αντετοκούνμπο και το χάρισμα που έχει να κόβει τα σουτ, να ντριμπλάρει, να δημιουργεί, να σκοράρει…

Το αν θα μπορέσει ο Γιάννης να γίνει ένας σούπερσταρ στο ΝΒΑ και να κάνει τους Μπακς ξανά ομάδα που εντυπωσιάζει και να την κρατήσει στο Μιλγουόκι είναι ερώτημα που η απάντησή του θα δοθεί στο μέλλον. “Προς το παρόν μπορούμε όλοι να… υιοθετήσουμε τον Γιάννη φέτος και να τον κάνουμε τον… μικρό μας αδελφό στο ΝΒΑ. Σίγουρα. Απόλυτα. Η σεζόν ξεκινάει σε έξι μέρες. Ας το κάνουμε”, καταλήγει το αφιέρωμα του Σαρπ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/