Connect with us

ΒΡΑΖΙΛΙΑ 2014

«Τελειώνουν» τον Σουάρεζ

Published

on

Όπως φαίνεται, η κακιά συνήθεια του Λουίς Σουάρεζ να δαγκώνει τους αντιπάλους του, αυτή τη φορά θα του στοιχίσει πολύ ακριβά , καθώς κινδυνεύει όχι μόνο με έναν εξοντωτικό αγωνιστικό αποκλεισμό, αλλά και με την απώλεια των χρυσοφόρων χορηγιών του.

του Νίκου Κούδα
[email protected]
follow me @nkoudas

Ο ώμος του Ιταλού αμυντικού της Γιουβέντους Τζιόρτζιο Κιελίνι θα αποδειχθεί μάλλον… πολύ σκληρός για τον άτακτο Ουρουγουανό, αφού η εταιρεία διαδικτυακού χαρτοπαίγνιου “888 Poker” δέχεται από χθες αφόρητες πιέσεις, μέσω των social media, προκειμένου να ακυρώσει τη συμφωνία που υπέγραψε μόλις πριν από πέντε εβδομάδες με τον «Χάνιμπαλ» Σουάρεζ, χρίζοντάς τον «παγκόσμιο πρεσβευτή» της. Η κατακραυγή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι τεράστια, με τους χρήστες να απαιτούν από την εταιρεία να διακόψει άμεσα τη συνεργασία της με τον Ουρουγουανό επιθετικό, τον οποίο αποκαλούν μεταξύ άλλων «ντροπή», «ρατσιστή και αλήτη» και «βαμπίρ» κάνοντας ακόμη και λογοπαίγνια με το όνομα της εταιρείας “888” (eight, eight, eight) και τον αόριστο του ρήματος “eat” (τρώω) στα αγγλικά (ate, ate, ate)! Επιπλέον, και η συνεργαζόμενη εταιρεία υπόδησης Adidas, σε διαφημιστικό βίντεο της οποίας πρωταγωνιστεί ο Σουάρεζ, ανακοίνωσε επίσημα ότι «…παίρνει το συγκεκριμένο περιστατικό πολύ σοβαρά και δεν ανέχεται τη συμπεριφορά του Λουίς Σουάρεζ», επιφυλασσόμενη να επιλύσει άμεσα το θέμα προσωπικά με τον ίδιο.
Σα να μην έφτανε αυτό, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΦΙΦΑ ξεκίνησαν ήδη οι πειθαρχικές διαδικασίες διερεύνησης μέσω βίντεο του χθεσινού επεισοδίου, με σκοπό να επιβληθεί άμεσα η όποια ποινή στον Σουάρεζ, εφόσον κριθεί ένοχος για τη σε βάρος του αποδιδόμενη κατηγορία. Αν οι φήμες επιβεβαιωθούν, ο «κανίβαλος» της Λίβερπουλ και της «σελέστε» κινδυνεύει με αγωνιστικό αποκλεισμό 24 διεθνών αγώνων ή δύο ετών! Υπενθυμίζεται ότι ο παίκτης είναι υπότροπος, αφού αυτή είναι η τρίτη φορά που βυθίζει τα δόντια του σε αντίπαλο…

Οι «αμαρτίες» του Σουάρεζ
Ιούλιος 2010 Αποκρούει τη μπάλα με το χέρι πάνω στη γραμμή, στερώντας από τη Γκάνα το νικητήριο γκολ στο τελευταίο λεπτό του προημιτελικού του μουντιάλ της Νότιας Αφρικής. Η Ουρουγουάη προκρίθηκε τελικά στα πέναλτι.
Νοέμβριος 2010 Ως αρχηγός του Άγιαξ, τιμωρείται με επτά αγωνιστικές για δαγκωματιά στον ώμο του ποδοσφαιριστή της Αϊντχόφεν, Οτμάν Μπακάλ.
Δεκέμβριος 2011 Ως παίκτης της Λίβερπουλ, τιμωρείται με ποινή οκτώ αγωνιστικών και πρόστιμο 50 χιλιάδων ευρώ για ρατσιστική επίθεση στον αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πατρίς Εβρά.
Φεβρουάριος 2012 Αρνείται να ανταλλάξει χειραψία με τον Εβρά στο ντέρμπι του Όλντ Τράφορντ και χαρακτηρίζεται ως «ντροπή» από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.
Απρίλιος 2013 Σε αγώνα Τσέλσι-Λίβερπουλ δαγκώνει τον Σέρβο αμυντικό Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς στο χέρι, ζητώντας συγγνώμη στη συνέχεια. Τιμωρείται με ποινή 10 αγωνιστικών.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/