Connect with us

STORY

Το καμάρι του Μπέκαμ

Published

on

Ένας Μπέκαμ σταμάτησε, ένας άλλος ξεκινάει. Ο γιος του Ντέιβιντ ξεκίνησε προπονήσεις με την ομάδα των Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς και χθες έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα των νέων.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Οι περιπτώσεις όπου ο γιος ξεπερνά τον πατέρα, είναι ελάχιστος στον παγκόσμιο αθλητισμό. Σύμφωνα με τους ειδικούς στη Βρετανία, ο 13χρονος Μπρούκλιν Μπέκαμ, ενδεχομένως να είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις. Χθες ο νεαρός, αγωνίστηκε με τη φανέλα των Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς κόντρα στην Τσάρλτον (0-2 το τελικό σκορ). Όπως ο πατέρας του έτσι και ο ιδιος, ο Μπρούκλιν αγωνίστηκε στη δεξιά πλευρά του κέντρου και όπως τουίταρε ο διαιτητής της αναμέτρησης, Τζέιμς Καλεϊ, “Το αγωνιστικό τού στιλ ήταν περισσότερο ισπανικό και λιγότερο βρετανικό”.
Πριν ο Μπέκαμ αποφασίσει να τον στείλει στις ακαδημίες της ΚΠΡ, ο Μπρούκλιν προπονήθηκε για μερικούς μήνες και με την Τσέλσι. Συμπαίκτης του 13χρονου στην ΚΠΡ.
Τα βρετανικά γραφεία στοιχημάτων που δε χάνουν τέτοιες ευκαιρίες αμέσως κυκλοφόρησαν και τα ανάλογα στοιχήματα. Για το ντεμπούτο του Μπρούκλιν Μπέκαμ στην πρέμιερ λιγκ προτού συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας του, η απόδοση είναι 16/1. να αγωνιστεί για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν γίνει 21, 50/1. Η αντίστοιχη απόδοση για το ΚΠΡ είναι 10/1. Να γίνει διεθνής με την ομάδα των Κ21 της Αγγλίας, 20/1. Να καταφέρει να αγωνιστεί στην εθνική ανδρών της Αγγλίας πριν γίνει 24 ετών, η απόδοση είναι 33/1, ενώ οι συμετοχές του στα παγκόσμια κύπελλα του 2018 και του 2022 παίζονται 80/1 και 40/1 αντίστοιχα.

 

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ, “κοροϊδεύει” Μότα και Ιμπραΐμοβιτς.

[youtube id=”vgRQz-TBzhI” width=”620″ height=”360″]

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/