Connect with us

STORY

Όνειρα από πορσελάνη!

Published

on

Οι διοργανωτές του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Βουδαπέστης αποκάλυψαν τα μετάλλια που θα απονείμουν  στους τρεις πρώτους νικητές της διοργάνωσης, ανοίγοντας… την όρεξη ενόψει των ημιτελικών!

του Νίκου Κούδα [email protected] follow me @nkoudas

Μπορεί ακόμη να είναι νωρίς για απονομές και βάθρο, ωστόσο το όνειρο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Έτσι, η οργανωτική επιτροπή του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος παρουσίασε τα τρία ομολογουμένως πρωτότυπα μετάλλια, που αποτελούν το προϊόν της συνεργασίας της με την παγκοσμίου φήμης ουγγρική εταιρεία παραγωγής πορσελάνινων ειδών, «Zsolnay Porcelain Factory Plc.». Εκτός από τα βραβεία που θα κοσμήσουν τους λαιμούς των νικητών, η εταιρεία παρήγαγε και μία σπάνια συλλεκτική σειρά κινεζικών σετ από πορσελάνη, που φέρει τον λογότυπο της διοργάνωσης.
«Είναι μεγάλη τιμή για την εταιρεία μας αυτή η συνεργασία με την ουγγρική ομοσπονδία υδατοσφαίρισης», δήλωσε η εμπορική διεθύντρια της Zsolnay, Μάριαν Πιντέρ, και συμπλήρωσε: «Παράγουμε τα προϊόντα μας εδώ και 160 χρόνια και είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποστηρίζουμε ενεργά το μεγάλο ουγγρικό πόλο, προσφέροντας τη φήμη και το όνομά μας προκειμένου να κάνουμε το άθλημα ακόμη πιο δημοφιλές».
Μάλιστα όπως γνωστοποίησαν οι Ούγγροι διοργανωτές, από κάθε αγορά των συλλεκτικών σετ, που κοστίζουν περίπου 65 ευρώ έκαστο, το 10% θα προσφέρεται ως δωρεά στο ίδρυμα «Ιβάν Ζάλαι», το οποίο εκπαιδεύει τους πιο ταλαντούχους νεαρούς πολίστες και πολίστριες της χώρας.

 

porcelain medals

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/