Connect with us

EDITORIAL

Το μεγάλο ρεκόρ του Sportsfeed, η νέα ομάδα, ο Τεντόγλου και ο Σαλαντής

Published

on

Έχουν περάσει 8,5 χρόνια από το πρώτο κείμενο που δημοσιεύθηκε στο Sportsfeed. Από την 1η Αυγούστου 2013 μέχρι σήμερα δεν έχουμε σταματήσει να καταγράφουμε ρεκόρ και να είμαστε δίπλα στα Ολυμπιακά αθλήματα και τις Εθνικές ομάδες. Το 2022 ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για το Sportsfeed, που με νέα ομάδα κατέγραψε το μεγαλύτερο ρεκόρ τριμήνου.

του – Θανάση Νικολάου
[email protected]

Από την 1η Ιανουαρίου μέχρι την 31η Μαρτίου του 2022, το Sportsfeed επισκέφτηκαν τουλάχιστον μια φορά 7.354.000 αναγνώστες. Από το συνολικό νούμερο των αναγνωστών, το ενδιαφέρον τους στα Ολυμπιακά αθλήματα κατανέμεται ως εξής:

  • 52% στίβος
  • 10% κυβερνητικό ρεπορτάζ (υπουργείο, ΓΓΑ, ομοσπονδίες)
  • 9% τένις
  • 7% βόλεϊ
  • 7%υγρός στίβος
  • 6% Ολυμπιακά θέματα
  • 9% λοιπά αθλήματα

H 42η δημοσιογραφική αποστολή του Sportsfeed, που ήταν για το παγκόσμιο κλειστού στίβου στο Βελιγράδι, έφερε στο site πρωτοφανή αναγνωσιμότητα. Περισσότεροι από 2.640.000 αναγνώστες διάβασαν έστω και ένα κείμενο σχετικό με τους αγώνες από τις 17 μέχρι τις 21 Μαρτίου. Η πληρέστερη κάλυψη αλλά και ο Μίλτος Τεντόγλου εκτόξευσαν τα νούμερα και οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε αυτό στον πολυμεταλλιούχο (πλέον) αθλητή του Γιώργου Πομάσκι. Βέβαια, αν δεν υπήρχε η αποστολή και η κάλυψη γινόταν από την Ελλάδα, σίγουρα το αποτέλεσμα δε θα ήταν το ίδιο. Ο δημοσιογράφος πρέπει να είναι στην πηγή των γεγονότων για να μεταφέρει την πιο πλήρη εικόνα. Το γνωρίζουμε καλά γιατί το έχουμε κάνει 42 φορές.
Επίσης η κάλυψη της υπόθεσης Νόβακ Τζόκοβιτς με τη συμμετοχή του ή όχι στο όπεν της Αυστραλίας, έφερε πολύ μεγάλη αναγνωσιμότητα στο Sportsfeed.

Σημαντική συμβολή στο ρεκόρ είχε και ο Θοδωρής Σαλαντής. Ο κατά γενική ομολογία κορυφαίος στιβικός αρθρογράφος της Ελλάδας με τη στήλη StivosNews, κοντράρεται με τον Τεντόγλου στα ρεκόρ. Δεν υπάρχει δημοσιογράφος στην Ελλάδα που να γνωρίζει το στίβο όπως ο Θοδωρής. Για το λόγο αυτό απολαμβάνει οικουμενικής αποδοχής και εμείς τα συγχαρητήρια που καταφέραμε να τον ενεργοποιήσουμε και πάλι γιατί ο στίβος χρειάζεται τον Θοδωρή.

Η μεγαλύτερη όμως επιτυχία του Sportsfeed, είναι η δημιουργία νέας συντακτικής ομάδας. Δημοσιογράφοι που αγαπούν τα Ολυμπιακά αθλήματα και δε χρειάστηκε να υποστούν το συνήθη… προσηλυτισμό του Sportsfeed για να πειστούν να γράφουν για στίβο. Η Αγγελική Μαγκανά, η Ελισάβετ Γρηγοριάδου και ο Αγαθοκλής Γαρδίκης είναι στο Sportsfeed τέσσερις μήνες και φυσικά έχουν μερίδιο στο ρεκόρ.

Το 2023 το Sportsfeed θα συμπληρώσει 10 χρόνια ζωής. Μέχρι τότε έχουμε πολλά να κάνουμε, να γράψουμε και φυσικά να προβάλλουμε τα Ολυμπιακά αθλήματα όπως κανένα άλλο μέσο στην Ελλάδα.

ΥΓ1. Δεν ξεχνώ το Σταύρο Γεωργακόπουλο και το Δημήτρη Τυχάλα που συμπορευόμαστε από το 1998 και έχουν στηρίξει με εκατοντάδες (δίχως ίχνος υπερβολής) αποκλειστικά το Sportsfeed, ούτε όμως και τον Γιώργο Κατσαρό που από το ευρωπαϊκό του 2017 στο Βελιγράδι και μετά μας έγινε… τσιμπούρι.

ΥΓ2. Η φωτογραφία του κειμένου, είναι η ίδια που χρησιμοποιήθηκε στο πρώτο κείμενο που αναρτήθηκε στο Sportsfeed, την 1η Αυγούστου 2013.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

Don`t copy text!