Connect with us

STORY

Επιστρέφει ο Τζόρνταν!

Published

on

Το είπε χαριτολογώντας, αλλά το εννοούσε και έδειξε ότι κάτι γνώριζε! Ο Τζέιλεν Ρόουζ στην εκπομπή Grantland στο ESPN έκανε την πρόβλεψη της χρονιάς. Ο Μάικλ Τζόρνταν θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μόλις για έναν αγώνα, φορώντας την φανέλα των Σάρλοτ Μπόμπκατς, ομάδας της οποίας είναι ιδιοκτήτης!

του Γιώργου Συρίδη
[email protected]
follow me @GeoS31178

“Θα κάνω μια πρόβλεψη για τους Μπόμπκατς. Ο Μάικλ Τζόρνταν θα επιστρέψει στην ενεργό δράση και θα παίξει έναν αγώνα αυτή τη χρονιά…”, είπε ο πρώην παίκτης των Ιντιάνα Πέισερς που εκτελεί χρέη σχολιαστή στο ESPN. “Είσαι σοβαρός;” ήταν η απάντηση του δημοσιογράφου του ESPN, Μπιλ Σίμονς. “Ναι”, απάντησε ο Ρόουζ.
Ο δημοσιογράφος συνέχισε λέγοντας τους λόγους που θα μπορούσαν να κάνουν τον Τζόρνταν να επιστρέψει, ένας από αυτούς θα ήταν η προώθηση ενός νέου μοντέλου Air Jordan και δείχνοντας τον Ρόουζ είπε πως “το θέμα είναι ότι εσύ ξέρεις πράγματα, δεν μιλάς στην τύχη. Ήξερες ότι ο Τζέιμς Χάρντεν θα γινόταν ανταλλαγή πέρσι” και τον διακόπτει ξανά ο Ρόουζ λέγοντας: “Για έναν αγώνα! Για έναν αγώνα!”.

Αν ο Ρόουζ επαληθευτεί πέραν του ότι θα πρόκειται για την μεγαλύτερη είδηση στο παγκόσμιο μπάσκετ, ο Τζόρνταν θα επιστρέψει στη δράση στα 50 του χρόνια για τέταρτη φορά στην καριέρα του.
Είχε ανακοινώσει την πρώτη του αποχώρηση στις 6 Οκτωβρίου 1993, φανερά επηρεασμένος από την δολοφονία του πατέρα του. Είχε επιστρέψει το 1995, οδήγησε τους Σικάγο Μπουλς σε ένα δεύτερο θρι πιτ (1996, 1997, 1998) και αποχώρησε για δεύτερη φορά στις 13 Ιανουαρίου 1999.
Δεν άντεξε και πολύ μακριά από το μπάσκετ. Ως μέτοχος στους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς έκανε τρίτο “come back” το 2001. Στις 25 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε ότι θα είναι μέλος των Ουίζαρντς, με τους οποίους αγωνίστηκε ως το 2003. Στις 16 Απριλίου 2003 έπαιξε μπάσκετ για τελευταία φορά. Ήταν ο αγώνας των Ουίζαρντς με τους Σίξερς στην Φιλαδέλφια, παρών στον οποίο ήταν και ο Ευθύμης Ρεντζιάς ως παίκτης των Σίξερς.

Δέκα χρόνια μετά ο Τζόρνταν έγινε 50αρης, αλλά προσφάτως έδειξε ότι μπορεί να καρφώσει ακόμα τη μπάλα… Επίσης έχει δηλώσει πριν μερικά χρόνια, πως όταν θα γίνει 50 ετών θα επιστρέψει και πάλι στην ενεργό δράση. Μήπως όντως κάτι ξέρει ο Τζέιλεν Ρόουζ;

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/