Connect with us

EDITORIAL

Υποσχέσεις και φόβοι

Published

on

Οι αισιόδοξοι βλέπουν μισογεμάτο το ποτήρι που γευθήκαμε στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας. Στέκονται, λοιπόν, στα 27 γκολ, στις αμφίρροπες αναμετρήσεις, στα απρόβλεπτα αποτελέσματα. Οι πιο μίζεροι κάνουν λόγο για μισοάδειο ποτήρι και επικεντρώνονται στις γκρίνιες για τη διαιτησία που εμφανίστηκαν από το πρώτο σφύριγμα το απόγευμα του Σαββάτου σε Περιστέρι και Περιβόλια.

του Σταύρου Γεωργακόπουλου
[email protected]

Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Πράγματι τα πολλά γκολ προδιαθέτουν θετικά για το θέαμα στη συνέχεια της σεζόν. Αλλά δείχνουν και τον χαμηλό βαθμό ετοιμότητας των περισσοτέρων ομάδων. Με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 1-0 της ΑΕ Καλλονής, αλλά ο Μίτσελ μόνο ασφαλής δεν πρέπει να αισθάνεται. Ειδικά έπειτα από τη δήλωσή του ότι η ομάδα είναι κατά 95% δική του!

Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε στο 3-0 επί της Ξάνθης ότι έχει αγωνιστική ταυτότητα. Ότι μπαίνει στη φιλοσοφία του Χιουμπ Στέφενς και δουλεύει στις προπονήσεις.

Τα κενά στην άμυνα προβληματίζουν Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο, Πανθρακικό, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιά, Βέροια, Λεβαδειακό και Εργοτέλη. Θα υποχρεωθούν να δουλέψουν πάνω σε αυτό οι προπονητές τους.

Ο Παναθηναϊκός μακιγιάρισε τα κενά του χάρη στο γρήγορο προβάδισμά του απέναντι στον Παναιτωλικό. Με τους Αγρινιώτες να κρύβονται πίσω από τις πολλές απουσίες και τα παράπονα για τον Πραξιτέλη Ζαχαριάδη.

Η Καλλονή επιβεβαίωσε την εικόνα της σφιχτής και δυσκολοκατάβλητης ομάδας. Θα φτύσουν αίμα για να την κερδίσουν, αλλά μπροστά χρειάζεται βελτίωση.

Ο ΟΦΗ θα ανέβει επίπεδο όταν ενσωματωθούν πλήρως οι νέες μεταγραφές. Αλλά έως τότε ο Παύλος Δερμιτζάκης θα περάσει δύσκολες ώρες. Όσο για τον Πανιώνιο, προφανώς αποτελεί το μεγάλο φαβορί για τον υποβιβασμό. Διότι δεν μπορεί να τον σώζει κάθε Κυριακή ο Γιαννακόπουλος…

Και όσο για το… μισοάδειο ποτήρι, με όσα ακούστηκαν στην πρεμιέρα για τους διαιτητές, τα τύμπανα του πολέμου ήχησαν! Το ερώτημα είναι πότε θα βγουν και τα τσεκούρια… Διότι με μαθηματική ακρίβεια θα βγουν!

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/