Connect with us

EDITORIAL

Αποκλειστικό στις 8/10/2013!

Published

on

Οκτώ μήνες πριν τη συμφωνία του Άγγελου Αναστασιάδη με τον Ιβάν Σαββίδη για να αναλάβει τον ΠΑΟΚ, πρώτο το sportsfeed.gr είχε γράψει για την δεδομένη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών καθώς από τότε οι δυο τους είχαν επαφές και συμφωνούσαν σε όλα.

του Θανάση Νικολάου
[email protected] follow me @ThanNikolaou

Ήταν 8 Οκτωβρίου 2013 όταν στο sportsfeed.gr δημοσιευόταν το κείμενο “Ο Αναστασιάδης στον ΠΑΟΚ“. Τότε πολλοί ήταν αυτοί που μας χλεύασαν, καθώς ο ΠΑΟΚ είχε προπονητή τον ακριβοπληρωμένο Χουμπ Στέφενς. Ωστόσο όμως το δημοσίευμα μας, ήταν ξεκάθαρο. Ο Άγγελος Αναστασιάδης θα είναι ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ, όταν ο Ιβάν Σαββίδης και ο Χουμπ Στέφενς ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους.
Λίγους μήνες αργότερα, ο ίδιος ο Αναστασιάδης επιβεβαίωσε δημοσίως πως βρίσκεται σε επαφή με το μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ και συχνά του λέει τη γνώμη του για την ομάδα. Ο ίδιος ο Αναστασιάδης επιβεβαίωσε το δημοσίευμα μας, πως από την αρχή του πρωταθλήματος έχει βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ιβάν Σαββίδη.
Ακολούθησε η συμφωνία του Αναστασιάδη μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος με την ομάδα του Πλατανιά και στη συνέχεια αρνήθηκε να συμφωνήσει με οποιαδήποτε άλλη ομάδα, ακόμα και με τους Κρητικούς που του έκαναν επίσημη πρόταση να συνεχίσει στην ομάδα του Πλατανιά.
Τελικά, η συνάντηση του Αναστασιάδη στο Μακεδονία Παλλάς με τον Ιβάν Σαββίδη έβαλε τέλος σε όλα τα σενάρια που κυκλοφορούσαν σχετικά με τον προπονητή που θα αναλάβει τον ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν. Άλλωστε στο συλλαλητήριο ο Σαββίδης ήταν ξεκάθαρος, πως το θέμα του προπονητή θα κλείσει άμεσα. Η απόλυτη δικαίωση για το sportsfeed.gr και το ρεπορτάζ του Σταύρου Γεωργακόπουλου ο οποίος μετά το 2001 και την πρόσληψη του Ντούσαν Μπάγεβιτς, είναι αυτός που πρώτος καταγράφει ακόμα μία απίθανη είδηση για το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, για αν επιβεβαιωθεί απόλυτα.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/