Connect with us

StivosNews

«Τετέλεσται! Δυστυχώς χάσαμε…»

Published

on

Η ανακοίνωση της ΑΚΑΣ, της παράταξής του Βασίλη Σεβαστή που θέλει να διεκδικήσει εκ νέου την ηγεσία του ΣΕΓΑΣ αποτελεί μνημείο παραδοχής της ήττας.

του Θοδωρή Σαλαντή

Πόσο πιο απλά, πόσο πιο ελληνικά να πει κανείς ότι δυστυχώς μέχρι εδώ ήταν ημέρες της παντοδυναμίας του… Έκανε πρόσθεση, αφαίρεση, πολλαπλασιασμό, διαίρεση, τα κουκιά δεν βγαίνουν με τίποτα. Μόνο σβήνει με τη γομολάστιχα, κάθε μέρα μετρά σωματεία λιγότερα.
«Ανακοινώσαμε 58 σωματεία αλλά επειδή τα πιέζουν και έφυγαν ήδη ορισμένα δεν ανακοινώνουμε άλλα για να μην δέχονται εξωθεσμικές παρεμβάσεις» είναι το μήνυμα – κύκνειο άσμα, της χθεσινής ανακοίνωσης του Βασίλη Σεβαστή! Σε απλά ελληνικά; Στερέψαμε! Δεν υπάρχει άλλο σωματείο που να με στηρίζει παραδέχεται όσο μπορεί πιο διπλωματικά ο απερχόμενος ισχυρός άνδρας του ΣΕΓΑΣ! Όλοι γύρισαν την πλάτη στον άνθρωπο που δυστυχώς έχασε το μέτρο και το χρόνο! Δεν άκουσε πότε το καμπανάκι της τελευταίας στροφής για τον τερματισμό.
Πόσο μόνος! Ειλικρινά δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του! Εδώ και καιρό επισημαίνουμε ότι έφτασε η ώρα της Μεγάλης αλλαγής. Όλος ο χώρος του στίβου συσπειρώθηκε γύρω και πίσω από τη νέα κίνηση, την Αναγέννηση για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Ο Βασίλης Σεβαστής και ο Κώστας Παναγόπουλος αποφάσισαν να τα παίξουν όλα για όλα για να διατηρήσουν τις καρέκλες τους και τους ανθρώπους τους στην ομοσπονδία. Μέσω φυσικά της οποίας διαχειρίστηκαν πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ την περίοδο της ηγεσίας τους.
Νούμερα ιλιγγιώδη που αξίζουν να σε κάνουν να θέλεις να παραμείνεις ως το τέλος. Όσο πάει ρε αδερφέ μου! Η διαθεση προσφοράς σου, όταν σου δίνει το κράτος 200 εκατομμύρια να διαχειριστείς είναι λογικό να παραμείνει αστείρευτη και ανολοκλήρωτη! Είναι ένα έργο που δεν θέλεις να τελειώσει ποτέ…
Η αυλαία όμως έπεσε! Το έργο κατέβηκε γιατί οι πρωταγωνιστές του αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Τα σωματεία της χώρας, αυτά τα ίδια που τους έδιναν για 20 τόσα χρόνια συντριπτικά ποσοστά, τους γυρίζουν στην πλάτη. 
Πενήντα οκτώ, ολογράφως και αριθμητικώς 58! Μόνο τόσα από τα 200 που στήριζαν σε κάθε εκλογική αναμέτρηση τον Βασίλη Σεβαστή βρέθηκαν τώρα στις λίστες πού δημόσια ανακοίνωσε ως δικά του! Ούτε ένα παραπάνω! Και πολύ φοβάμαι ότι από αυτά τα 58 περίπου τα μισά δεν έχουν βάλει τις υπογραφές τους στα κείμενα στήριξης. Απλά επειδή τόσα χρόνια εξυπηρετούνται από το δίδυμο της ηγεσίας του ΣΕΓΑΣ δεν βγήκαν ακόμη να τους διαψεύσουν!
Οι πληροφορίες μου λένε ότι ο Βασίλης Σεβαστής στην εκλογική αναμέτρηση που έρχεται δεν θα μπορέσει να συγκεντρώσει υπέρ του πάνω από 37 σωματεία. Και επειδή είμαι δημοσιογράφος παλαιάς κοπής προβλέπω ότι θα ψηφίσουν γύρω στα 130 σωματεία που θα κατορθώσουν να ενταχθούν στο μητρωο της ΓΓΑ. Δίνω δηλαδή ένα ποσοστό της τάξης 20% στον Βασίλη Σεβαστή, σημειώστε το και σε λίγο εδώ θα είμαστε! 
Γράφω συνεχώς ότι ο ισχυρός άνδρας του ΣΕΓΑΣ ξέρει από πολιτική. Για αυτό ακριβώς φρόντισε με την ανακοίνωση που έβγαλε να κάνει γνωστό σε όλους ότι πάμε για ήττα! Για να προστατεύσει τους φίλους του και να τους απελευθερώσει. Είδε ότι δεν πάει άλλο. Γράψε σβήσε δεν μπόρεσε να  φτάσει τα 60 σωματεία. Ο ίδιος υποψήφιος δεν μπορεί να είναι, οπότε με διπλωματικό τρόπο απελευθερώνει τους ανθρώπους του! Να κάνουν και να πράξουν ότι θέλουν… Να σας κάνω μία ακόμη πρόβλεψη; Δεν ξέρω με αυτούς που έμπλεξε αν φτάσει μέχρι τις εκλογές και η ίδια η Σοφία Σακοράφα…

Advertisement

Advertisement

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2018 Sportsfeed.gr

Sportsfeed.gr - To No1 ελληνικό site για τους Ολυμπιακούς Αγώνες