Connect with us

EDITORIAL

Παιχνίδι νεύρων με Κάτσε

Published

on

Τελικά αυτοί που λένε πως όσο απομακρύνεσαι από τη φωτιά, τόσο πιο ψύχραιμη είναι η σκέψη σου, έχουν δίκιο. Αυτό ισχύει και για την περίπτωση του Έργκις Κάτσε και την απόφαση που καλείται να πάρει η διοίκηση του ΠΑΟΚ.

του Θανάση Νικολάου
[email protected]
follow me @ThanNikolaou

Όταν ο νεαρός Αλβανός έκανε την γκάφα με την μπλούζα του UCK και τα σχόλια που έγραψε κάτω από τη φωτογραφία, η πλειοψήφια των φιλάθλων αλλά και των εκτός του ΠΑΟΚ, είχε ταχθεί υπέρ της ολοκλήρωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών. Έχουν απόλυτο δίκιο πως ο Κάτσε δύσκολα θα μπορέσει να επιστρέψει στο προηγούμενο στάτους, μετά από όσα έχουν προηγηθεί. Όμως όσο περνάει ο καιρός, βγαίνει το συμπέρασμα πως αυτός που επιθυμεί περισσότερο το διαζύγιο, ίσως να είναι ο ίδιος ο παίκτης.

Ορθά σκεπτόμενος ο Σαββίδης (ή τα μέλη της διοίκησης) άφησαν το χρόνο να περάσει μέχρι να αποφασίσουν τί υα πράξουν με τον Κάτσε. Ο νεαρός Αλβανός, αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της ΠΑΕ. Πρόσφατα υπέγραψε ανανέωση του συμβολαίου του και η ρήτρα που μπήκε σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι 4.000.000 ευρώ. Ποιος σώφρων επιχειρηματίας, θα ζημείωνε την εταιρεία του με απώλεια μελλοντικού κέρδους 4.000.000 ευρώ; Η απάντηση είναι, ουδείς.

Αφού λοιπόν, ο Κάτσε αποφάσισε να κάνει δύσκολη τη ζωή της διοίκησης (και του προπονητή) του ΠΑΟΚ, το ίδιο πράγμα θα πρέπει να υποστεί και ο ίδιος. Βαρύτατο πρόστιμο για το σοβαρό ατόπημα και ατομική προπόνηση κάθε πρωί στις 7, στη Νέα Μεσήμβρια. Παλαιοπαραγοντική τακτική μεν, αλλά ιδιαίτερα πετυχημένη δε. Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα των συμβούλων του Κάτσε και να απωλέσει ένα σημαντικό ποσό από ενδεχόμενη μεταγραφή του. Μπορεί να μη βρεθεί κάποιος να πληρώσει τα 4.000.000 ευρώ της ρήτρας για να αποκτήσει την ελευθέρας του παίκτη, όμως 800.000 ευρώ (όπως αποτιμάται στην ευρωπαϊκή αγορά) όλο και κάποιος θα βρεθεί να τα δώσει και να αγοράσει τον παίκτη με τη σύμφωνη γνώμη του ΠΑΟΚ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/