Connect with us

EDITORIAL

Τα καμάρια της ΚΕΔ και της ΕΠΟ

Published

on

Το τεράστιο διπλό του Πανθρακικού στο «Απόστολος Νικολαΐδης» έσπασε το αήττητο του Παναθηναϊκού στη φυσική έδρα του. Από το 2002 κρατούσαν οι «πράσινοι» απόρθητη τη Λεωφόρο, αλλά ο Άκης Μάντζιος επιβεβαίωσε ότι αποτελεί έναν διαχρονικό εφιάλτη για το «τριφύλλι». Είτε σαν παίκτης του Πανιωνίου, είτε με τη φανέλα του Άρη όταν είχε προκαλέσει τρεις αποβολές ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού σε ένα ματς κυπέλλου με διαιτητή τον Δούρο, είτε τώρα σαν προπονητής του Πανθρακικού.

του Σταύρου Γεωργακόπουλου
[email protected]

Αντί, όμως, να ασχολούμαστε με τον Μάντζιο και τα κατορθώματά του ή με τον θρίαμβο της Ξάνθης με 5-1 επί της Καλλονής, ή ακόμα και με τον αήττητο Εργοτέλη, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να επικεντρωθούμε στα όργια από τα καμάρια της ΕΠΟ. Σε όσα έκαναν ο Βοσκάκης (φωτογραφία) στη Βέροια, ο Αμπάρκιολης στα Περιβόλια, ο Ιωαννίδης στην Τούμπα, ο Κουκουλάκης και κυρίως οι βοηθοί του στο «Απόστολος Νικολαϊδης». Οι τελευταίοι, βέβαια, έδωσαν ρεσιτάλ μπροστά στους υπόλοιπους, αλλά δεν μπορεί να λείπει η συνεννόηση ανάμεσα στον ρέφερι και τους βοηθούς του.

Οι περισσότερες ομάδες άρχισαν ήδη να διαμαρτύρονται. Αλλά κατόπιν εορτής. Και με την απειλή της τιμωρίας από την ΕΠΟ. Βλέπετε, ο Γιώργος Σαρρής και οι πειθαρχικές επιτροπές κλείνουν τα μάτια όταν βγάζει ανακοίνωση μία ΕΠΣ όπως έκανε εκείνη της Αρκαδίας έπειτα από τον αγώνα Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης. Αντίθετα, όμως, μάτια και αφτιά ανοίγουν διάπλατα εάν μιλήσει ένας παράγοντας, ένας προπονητής ή ένας παίκτης.

Κι, όμως, τα καμάρια της ΚΕΔ εξακολουθούν να βιάζουν ομάδες. Να παίζουν με τα νεύρα παικτών και οπαδών. Με τον Βοσκάκη να δείχνει ευαισθησία και όταν του απλώνουν το χέρι για να τον συγχαρούν. Προφανώς αντιλαμβάνεται ότι τον ειρωνεύονται. Διαπίστωση που τον κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο διότι επιβεβαιώνει ότι ο Κρητικός ξέρει τι σφυρίζει και γιατί…

Για τον Αμπάρκιολη δεν χρειάζεται να πούμε κάτι εμείς. Κάθε εβδομάδα αποδεικνύει ότι είναι λίγος για να σφυρίζει στη Σούπερ Λίγκα. Από ‘κει που θα έπρεπε να τον είχαν πετάξει εδώ και τέσσερα χρόνια. Αλλά φαίνεται πως διαθέτει αρκετούς υποστηρικτές μέσα στην ΚΕΔ.
Το ίδιο ισχύει και για τον Ιωαννίδη. Ακόμα ουρλιάζει η ΑΕΚ για το αίμα που κύλησε πέρσι στα Περιβόλια. Όπως θα φωνάζουν για ένα χρόνο στην Θεσσαλονίκη. Να ανάψει ο Ιωαννίδης μια λαμπάδα στο μπόι του Βίτορ, διότι χωρίς τα γκολ του Πορτογάλου, ακόμα στην Τούμπα θα βρισκόταν!… Και θα τον ανέφερε και ο Μάλαμας Τεβεκέλης στην έκθεσή του.

Εγώ θα το πω όσο πιο ξεκάθαρα μπορώ: Μαζέψτε τους διαιτητές για να παίξουν 50-50 ή στείλτε τους σπίτια τους. Διότι αν δεν το κάνει η ΕΠΟ, όπως αφουγκράζομαι στην πιάτσα, μάλλον θα το κάνουν άλλοι. Και πιθανότατα με άκομψο τρόπο…

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/